Injekciós ajakfeltöltés, szájfeltöltés

 

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés injekcióval, szájfeltöltés Budapesten

Szájfeltöltés hyaluronsavval, injekciós szájfeltöltés, ajakfeltöltés Budapesten. A szájfeltöltés olyan plasztikai beavatkozás, amely során az ajkak teltebbé válhatnak. A szájfeltöltés során az alsó és a felső ajkak formája és mérete is megváltoztatható. A vékony ajkakat saját zsír beinjekiózásával is megváltoztathatjuk. De mindemellett nagyon sokan használják a beavatkozások során a felszívódó hyaluronsav tartalmú készítményeket. Más tartalmú készítmények használatát nem igazán ajánlják az estleges mellékhatások és szövődmények miatt.

A hyaluronsav olyan anyag, amelyet a saját szervezetünk is tartalmaz, így allergiás reakció, szövődmény nem igazán fordulhat elő alkalmazásánál. Hátránya viszont annyi, hogy ez legkésőbb egy fél év múlva felszívódik. A felszívódási idő függ szervezetünk adottságaitól, a feltöltőanyag minőségétől, tartósságától.

Szájfeltöltés injekcióval

A szájfeltöltés során injekciós tű segítségével a feltöltőanyagot az adott területre fecskendezik be.  Az eljárás során az érzéstelenítést injekcióval végzik vagy érzéstelenítő krémek használata is elterjedt. Fájdalmat nem érzünk a beavatkozás során, utána egy ideig némi duzzanat, bőrpír jelentkezhet, ami egy pár nap múlva teljesen elmúlik. Az első alkalommal lehetséges hogy a feltöltés nem igazán fog látszani. De az ismétlődő beavatkozások után az eredmény egyre láthatóbb és tartósabb lesz. Ajaktöltés injekcióval, injekciós szájfeltöltés Budapesten, ráncfeltöltés hyaluronsavval.

A szájfeltöltésnek igen elterjedt az a változata is, amikor saját zsírt fecskendeznek be az adott területre. Ugyanúgy, mint a hyaluronsavval történő feltöltés során, itt is helyi érzéstelenítést alkalmaznak. Ilyenkor a combból vagy a hasfalunkból kinyert zsírt használják fel a beavatkozásra. Ezeket is meg kell idővel ismételnünk, mert az első alkalom után a beadott mennyiség több mint a fele felszívódik, így az eredmény nem túl látványos. Maradandó eredményt a többszöri ismételt feltöltések után érünk el.

Az ajakfeltöltés mellékhatásai

Az ajakfeltöltésnek szövődményei, mellékhatásai minimálisak. Előfordulhat, hogy a beadás helyén kisebb csomó keletkezik. Enyhe viszketés előfordulhat, de ez rövid időn belül elmúlik.

Az ajakfeltöltés után egy ideig nem ajánlott erős napfényre, szoláriumba menni, mert ez csökkentheti a beadott anyag hatékonyságát. Az ajkainkat legalább egy hónapig ne fessük a feltöltés után.

Arc és testplasztika, emlő nagyobbítás, kombinált mellplasztika, hasplasztikai beavatkozás és más plasztikai műtétek.

Konzultációért hívjon minket most a 06 30 443 8082 számon!

Plasztikai műtétek
Plasztikai sebészet Budapesten, test és arcplasztikai műtétek, mellműtétek, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés, orr és fülplasztika tapasztalt plasztikai sebészek segítségével. A Belleza Plasztikai Sebészet segítségével most megfiatalodhat és könnyedén megnövelheti önbizalmát. Plasztikai műtét Budapesten, emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, emlő felvarrás, ránctalanítás, emlő plasztika, elálló fül korrekció, zsírleszívás, combplasztika, fenékplasztika, férfi mellplasztika műtétek tapasztalt plasztikai sebész révén. Részletekért hívjon minket most a következő számon: Tel: 06 30 443 8082