Mellbimbó korrekció

Mellbimbó korrekció, mellbimbó plasztika, emlő kisebbítés, mell felvarrás, mellplasztika Budapesten. 

A nő ékessége a szép mell. Mindenki nagyon fontosnak tartja azt, hogy mellei szépek, formásak és megfelelő méretűek legyenek. A női mellnek sok feladata van életünk során. Fontos szerepet tölt be az anyaság majd a szoptatás során, a szexuális életben is fontos helye van. A mell alakja formája, rugalmassága az évek során sokat változhat. Ebben szerepe van az öregedés folyamatának, a szülésnek majd a szoptatásnak, vagy esetleg annak is, ha nagyobb mértékű fogyáson esünk át. De mindezek mellett nemcsak a mellek mérete és alakja okozhat problémákat a hölgyek számára. Nagyon sok esetben a mellbimbó mérete és nem megfelelő alakja okoz problémát. De ezek nemcsak esztétikai problémák lehetnek, hanem egészségügyi gondok is. Mellbimbó plasztika műtétre vagy mellbimbó korrekcióra abban az esetben lehet szükség, ha pl. több mellbimbóval rendelkezünk, vagy a mellbimbók befelé fordulnak. Ez a későbbiekben a gyerekvállalásnál, pontosabban majd a szoptatásnál fog problémát okozni a hölgyeknek.

Kinek ajánlott a mellbimbó korrekció?

A mellbimbó korrekció azok számára ajánlott, akik a melleik méretével és alakjával meg vannak elégedve, de melleik asszimetrikusak, bimbóudvaruk pedig befelé fordul. De azok számára is ajánlott, akik csak egyszerűen szeretnék szebbé tenni melleiket.

Ha mellbimbó korrekción szeretnénk részt venni, akkor első dolgunk a megfelelő plasztikai sebész kiválasztása. Ha ezzel megvagyunk, akkor, a sebésszel megbeszélünk egy konzultációt. A konzultáció során megbeszéljük elvárásainkat, milyen eredményre számítunk. Az orvos az előzetes vizsgálat után közli velünk a várható eredményt, s esetleg azt, hogy van e szükség valamilyen más korrekciós beavatkozásra. A plasztikai sebész elmondja ezek után , hogy hogyan fog zajlani a műtét, hol lesznek majd a hegek, s tájékozhat az esetleges mellékhatásokról. Ha a mellbimbó korrekció során a bimbó befelé fordulását szeretnénk korrigálni, akkor ezt a sebész helyi érzéstelenítésben fogja végezni, s mindössze egy fél órát vehet majd igénybe. De ha az orvos megítélése szerint szükség van más korrekciós beavatkozásokra, akkor azt már viszont altatásban végzik majd. A műtét után kísérővel haza lehet menni. 10-14 napig kötést kell hordani és kímélő életmód javasolt. Mellnagyobbító műtét, mellbimbó korrekció, emlő növelés és más mell plasztikai műtétek szakavatott plasztikai sebész segítségével Budapesten.

Részletekért hívjon a 06 30 443 8082 számon most!

Plasztikai műtétek
Plasztikai sebészet Budapesten, test és arcplasztikai műtétek, mellműtétek, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés, orr és fülplasztika tapasztalt plasztikai sebészek segítségével. A Belleza Plasztikai Sebészet segítségével most megfiatalodhat és könnyedén megnövelheti önbizalmát. Plasztikai műtét Budapesten, emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, emlő felvarrás, ránctalanítás, emlő plasztika, elálló fül korrekció, zsírleszívás, combplasztika, fenékplasztika, férfi mellplasztika műtétek tapasztalt plasztikai sebész révén. Részletekért hívjon minket most a következő számon: Tel: 06 30 443 8082