Mellplasztika negyvenen felül, negyven éven túl

Mellnagyobbító műtét negyven éven túl, mellplasztika negyvenen felül az egyik legjobb mellplasztikai klinikán Budapesten. 

A plasztikai műtétek nem csak a fiatalabb korosztály számára ajánlottak. Egy idősebb hölgynek vagy úrnak ép úgy lehetősége van arra, hogy változtasson külsején, mint egy fiatalabbnak. Mind a két korosztály szívesen keresi fel a plasztikai intézeteket Magyarországon. A fiatalabb korosztály, közülük is a nők, a leggyakrabban a mellkorrekciós műtéteket kérik a sebészektől. Az idősebbek szintén igénylik a mellműtéteket, de más sebészeti eljárásokat is igénybe vesznek. Értjük ez alatt az arcon végzett ránctalanító eljárásokat, vagy a szemöldök és szemhéjkorrekciós változtatásokat.

A mellműtét negyvenen felül is lehetséges

A negyvenen felüli korosztály ugyanúgy szeretne fiatalosan kinézni, mint a 20-as vagy 30-as korosztály. Ennek több oka is lehet. Egyik az, hogy mindenki az ideális külsőre vágyik. Másik oka, hogyha elégedettek vagyunk magunkkal, akkor a munkánk területén jobban tudunk teljesíteni. A másik előnye, ha szép a külsőnk, akkor párkapcsolatunkkal sem lehet problémánk, s nem szenvedhetünk önbizalomhiányban. Mellplasztika Budapesten negyven éven felüli hölgyeknek, a Belleza az egyik legjobb mellplasztika klinika Budapesten, ahol mindenféle mellműtétet és alakformáló beavatkozást végzünk.

A mellkorrekcióra az idősebbek is ugyanolyan arányban jelentkeznek, mint a fiatalok. Tudjuk azt, hogy az idő múlásával mindenkinek a melle megereszkedik, elveszti a rugalmasságát, lógni kezd. Ez nem túl szép látvány, főleg egy nőnek. A ruhán keresztül is észrevehető, sőt párunk előtt is feszülten érezhetjük magunkat.

A mellplasztika a legnépszerűbb plasztikai műtét

A mell szépészeti beavatkozási a világ minden országában az első helyen áll a plasztikai műtétek között. Például az Egyesült Államokban egy év leforgása alatt közel 90 ezer korrekciót hajtottak végre. Ez a korrekció mind 40-en felüli személyeken történt.

A mellen végzet szépészeti eljárások ugyanúgy lehetségesek a 40-en felüliek számára is. Annyi a különbség, hogy a 40-en felülieknek több vizsgálaton kell majd részt vennie a műtét előtt, mint pl. a fiatalabb korosztálynak. Az is köztudott, hogy a 40-en felüliek körében gyakrabban fordulnak elő szövődmények és mellékhatások a beavatkozás után. A mellplasztika saját zsírral kockázata talán alacsonyabb, hiszen a testbe nem kerül idegen anyag, a mellplasztika hegei is mások, bár azt tudni kell, hogy a mellplasztika implantátum nélkül csak részleges sikereket képes elérni a szilikon implantátumhoz képest, már ami a méretnövekedést illeti.

Lábadozás mellplasztika után

Tudjuk azt is, hogy idősebb korban már a hegek is nehezebben gyógyulnak, a regenerálódás is lassabb. De ez nem mindenkire vonatkozik. Ez mindenkinél egyéntől függő. Ha a műtét előtt és után is betartjuk a plasztikai sebész utasításait, akkor valószínűleg ezek a szövődmények nem fognak kialakulni. S hogy mikor lehet majd tusolni mellplasztika után? Az orvosa mindenről tájékoztatni fogja.

Hívjon most: 06 30 443 8082!

Plasztikai műtétek
Plasztikai sebészet Budapesten, test és arcplasztikai műtétek, mellműtétek, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés, orr és fülplasztika tapasztalt plasztikai sebészek segítségével. A Belleza Plasztikai Sebészet segítségével most megfiatalodhat és könnyedén megnövelheti önbizalmát. Plasztikai műtét Budapesten, emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, emlő felvarrás, ránctalanítás, emlő plasztika, elálló fül korrekció, zsírleszívás, combplasztika, fenékplasztika, férfi mellplasztika műtétek tapasztalt plasztikai sebész révén. Részletekért hívjon minket most a következő számon: Tel: 06 30 443 8082