Fenékplasztika műtét

 

Fenékplasztika Budapesten

Fenékplasztika műtét Budapesten

Fenékplasztika műtét Budapesten, fenék implantátum, zsírleszívás fenékről, alakformálás plasztikai sebészek segítségével. A fenékplasztika azok számára megfelelő megoldás, akik a megereszkedett bőr-és zsírréteget szeretnék eltüntetni a fenéktájékukról. Azok számára is ajánlott, akiknél valamilyen oknál fogva nagyobb súlycsökkenés következett be.

Ezek után a bőr megereszkedhet és nem túl szép látványt nyújt. Ez előfordul az évek múlásával, valamilyen betegségből is adódhat, szülés után is előfordulhat. A fenék túl nagy zsírfeleslege is problémákat okozhat munkákban, öltözködésben, testmozgásban, stb. Ilyen esetekben jelent megoldást a fenékplasztika, amely egy műtéti beavatkozás. A műtét során korrigálható a fenék formája, mérete, feszessége, a zsírfelesleg is eltávolítható. A fenékplasztika során is használnak implantátumot, amely segítségével korrigálható a fenék formája.

Amiben számíthat ránk: 

  • fenék feltöltés saját zsírral
  • fenék műtét
  • fenékplasztika saját zsírral

Fenékplasztika műtét előtt

A konzultáció során az előre kiválasztott sebésszel megbeszéljük, hogy milyen eredményt várunka műtéttől. Az orvossal megbeszéljük, hogy van-e valamilyen betegségségünk, gyógyszerérzékenységünk, stb. Ezek után a sebész közli velünk a műtét menetét, milyen eredményre számíthatunk. Fényképet készít az adott testrészről.

A beavatkozást néhány laborvizsgálat előzi meg. A műtét során a bemetszés a fenék alatti hajlatban történik. A felesleges bőrt és zsírszövetet eltávolítják. Lehetséges a műtétet zsírleszívással is párosítani szükség esetén. A fenékre nyomókötést helyeznek. Lehetséges a beavatkozás során implantátum behelyezése is. Ha erre szánjuk rá magunkat tudni kell azt, hogy ezek cseréje 10 évente ajánlott. Használatukhoz szövődmény nem párosul.

Mire számíthatok a fenékplasztika után?

A fenékplasztika napjainkra nagyon elterjedt már Magyarországon is. Ezeket a beavatkozásokat a legfejlettebb technikák, műszerek segítségével végzik. Szükség esetén intenzív ellátás is biztosított, ha esetleg komplikáció merül fel. A műtét során mindig altatást alkalmaznak, 1-2 óra hossza a műtéti idő. Utána ajánlott 2 napi bentfekvés. A szorítókötést egy pár hétig hordani kell. Esetleges komplikáció lehet a gyulladás, hegképződés, fertőzés.

1-2 napig a műtét után a bőr alá kis csövet helyeznek, ha váladékozás fordulna elő. Varratok eltávolítására kb. 2 hét múlva kerül sor. Egy hónapig nem ajánlott sportolni, aktív fizikai munkát végezni. Az eredmény azonnal látható a beavatkozás után, de a fenék végleges formája egy pár hónap múlva jelenik meg. A hegek idővel teljesen eltűnnek. Az eredménnyel pedig biztosan meg leszünk elégedve. Fenékplasztika műtét, fenékplasztika beavatkozás Budapesten.

Részletes tájékoztatásért vagy konzultációért hívjon minket az alábbi számon!

Tel: 06 30 443 8082, hívjon most!

Plasztikai műtétek
Plasztikai sebészet Budapesten, test és arcplasztikai műtétek, mellműtétek, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés, orr és fülplasztika tapasztalt plasztikai sebészek segítségével. A Belleza Plasztikai Sebészet segítségével most megfiatalodhat és könnyedén megnövelheti önbizalmát. Plasztikai műtét Budapesten, emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, emlő felvarrás, ránctalanítás, emlő plasztika, elálló fül korrekció, zsírleszívás, combplasztika, fenékplasztika, férfi mellplasztika műtétek tapasztalt plasztikai sebész révén. Részletekért hívjon minket most a következő számon: Tel: 06 30 443 8082