Mellplasztika árak Budapesten

Mellplasztika árak Budapesten

Mellplasztika árak Budapesten

A mellplaszika árak Budapesten belül is eltérőek lehetnek. Ez az eltérés abból adódik, hogy nemcsak klinikánként változik az ár, hanem a beültetendő implantátumok között is megfigyelhetők bizonyos különbségek. Természetesen a leendő páciens meg kell vegye az implantátumot, hisz ez a plasztikai műtét nem feltétlenül TB támogatott (néhány kivételes esetet kivéve), hiszen ha akar az ember, átesik ezen a műtéten, ha akar, nem.

A mellplasztika ára természetesen nemcsak az implantátum árát tartalmazza, hanem magának a beavatkozásnak is van tarifája. Mivel olyan műtétről van szó, amelyet nem lehet egyszerű helyi érzéstelenítéssel elvégezni, így az ár tartalmazza többek között az altatást is. Az ár attól is függ, hogy hány órás a műtét, ugyanis órabért is számolnak, mely az első órában kb. 70-80 ezer forint, majd a további órák ára némiképp csökken, körülbelül 50 ezer forint körül mozog.

Mi befolyásolja a mellplasztikai műtét árát?

A plasztikai sebészet  mellplasztika árát természetesen befolyásolja az is, hogy konkrétan milyen beavatkozást végeztetünk el. Pl. a mellnagyobbítás többe kerül, mint a mellfelvarrás, mellkifeszítés, mellkisebbítés. Nézzünk néhány árat: mellkisebbítés kb. 550 ezer forintba kerül, a mellnagyobbítás, mellfelvarrás altatással és implantátummal együtt 550-850 ezer forint fölötti, ha csak egy egyszerű mellfelvarrást szeretnénk, annak összege nem éri el az 500 ezer forintot.

Ezek az árak természetesen csak tájékoztató jellegűek, még más költségek is kiegészíthetik.

Ha mellplasztikát szeretnénk végeztetni, érdemes több klinika ajánlatát is megtekinteni, hisz az árajánlatok változóak, mert egy-egy klinika még akciókat is szokott hirdetni. Ezért érdemes odafigyelni arra, hogy mit tartalmaznak a klinikák által felsorolt árak. Hogy miért változnak klinikánként az árak? Mert a plasztikai sebészek versenybe szálltak egymással, ugyanis a 21. században egy ilyenfajta műtét már nem tartozik a szenzációk közé, sőt, annyira elterjedt, hogy az önmagukra igényes nők egymásután végeztetik el ezt a beavatkozást.

A mellplasztika ára mint bármilyen más jellegű plasztikai műtété természetesen megfizethető, még ha néha magasnak is tűnnek, de az elért eredmény megfizethetetlen, hiszen ki leszünk békülve magunkkal.

Részletekért, konzultációért hívjon minket most a 06 30 443 8082 számon!

Plasztikai műtétek
Plasztikai sebészet Budapesten, test és arcplasztikai műtétek, mellműtétek, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés, orr és fülplasztika tapasztalt plasztikai sebészek segítségével. A Belleza Plasztikai Sebészet segítségével most megfiatalodhat és könnyedén megnövelheti önbizalmát. Plasztikai műtét Budapesten, emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, emlő felvarrás, ránctalanítás, emlő plasztika, elálló fül korrekció, zsírleszívás, combplasztika, fenékplasztika, férfi mellplasztika műtétek tapasztalt plasztikai sebész révén. Részletekért hívjon minket most a következő számon: Tel: 06 30 443 8082